Gør din passion til en karriere med mit populære Influencer kursus 🎬

Hvem er jeg?💭

Drømmer du om at blive betalt for at promovere brands, du elsker, og øge dit antal af følgere på Instagram? Vores online kursus er skræddersyet til dig!

Som en erfaren Influencer med over 90.000 følgere på mine medier og tidligere agent for andre Influencers, har jeg de værktøjer og den strategi, der vil hjælpe dig med at vokse! 🌱

Uanset dit nuværende antal følgere er vores online kursus designet til at hjælpe dig til succes på Instagram. Du vil lære at forstå Instagrams algoritmer, lande betalte brandaftaler og selvfølgelig skabe en interessant følger-base 📈

Jeg har allerede hjulpet over 1.000 andre med deres sociale medier. Nu er det din tur! 💥

Bliv en del af vores succesfulde community og start din rejse til succes som Influencer i dag! Tilmeld dig vores online Influencer kursus nu! 🎉

Book gratis samtale ☎️

Hvorfor skal du vælge SoMe Learn?💭

Erfaring der Tæller: Som en erfaren Influencer med over 50.000 følgere og mange års erfaring, har jeg ikke bare teorien, men praksis! Jeg har været på din plads, og jeg ved, hvad der fungerer 🤳🏻

Forståelse af Branchen: Jeg har arbejdet som agent for andre Influencers og forstår begge sider af brand-partnerskaber. Denne unikke indsigt sikrer, at du er godt rustet til at lande de mest profitable og tilfredsstillende brandaftaler 💰

Personlig Vejledning: Hos SoMe Learn er du ikke bare et nummer. Vi tror på at yde personlig vejledning, så du får mest muligt ud af din oplevelse og opnår dine individuelle mål 📞

Engageret Community: Når du vælger SoMe Learn, bliver du ikke bare en del af et kursus, men af et støttende og inspirerende community. Her kan du netværke, dele ideer og lære af andres erfaringer 🫱🏼‍🫲🏽

Komplet Pakke: Med vores Mentor-forløb får du omfattende træning, adgang til værktøjer og ressourcer og mulighed for 1:1 coaching. Der er alt, hvad du behøver for at lykkes som Influencer, samlet på ét sted!

Vælg SoMe Learn, og tag dit første skridt mod en blomstrende Influencer-karriere i dag! 🚀

Lad os tage en samtale 💭

Case: @nikolinepetersen_

"En virksomhed kontaktede mig og ønskede et samarbejde med mig. De tilbød mig et gavekort på 3.000 kr. til shoppen og dermed skulle jeg lave en masse content til dem og samtidig poste det på min profil.

Jeg begyndte at forhandle med dem, og jeg endte med et fast honorar på 5.800 kr. for mindre content end de havde tiltænkt - og oveni fik jeg et gavekort til shoppen på 2.500 kr. til at shoppe for, så jeg kunne lave mit content." 💰

"Jeg tog kurset hos Josefine for at lære at række ud til potentielle virksomheder, og derudover lære at forhandle et honorar. Jeg ønskede at begynde at tjene penge på samarbejder, og det tog under 14 dage før jeg havde mit første betalte samarbejde i hus. Dette var ved at bruge de redskaber og metoder som Josefine underviser i.

Siden da, har jeg kun taget betalte samarbejder ind, og jeg begynder at tjene mere og mere. Det er jo helt fantastisk at min hobby nu er blevet mit deltids arbejde 😍

Jeg kan varmt anbefale Josefines mentor forløb, hvis man ønsker at tage sin Instagram til et højere niveau."

Sådan ser de 8 uger ud på forløbet 👇🏽

Husk du altid kan tage forløbet i eget tempo og har ubegrænset adgang til alt materialet 👩🏼‍💻

Uge 1 - Influencer-branchen

4 lektioner, 1 skabelon og 4 øvelser

Uge 2 - Visuel identitet

4 lektioner, 2 skabeloner og 4 øvelser

Uge 3 - Forstå Instagram

4 lektioner, 1 skabelon og 4 øvelser

Uge 4 - Skab en indtjening

4 lektioner, 1 skabelon og 4 øvelser

Uge 5 - Opsøgende salg

2 lektioner, 10 skabeloner og 3 øvelser

Uge 6 - Betalte samarbejdsaftaler

2 lektioner, 4 skabeloner og 4 øvelser

Uge 7 - Andre SoMe platforme

2 lektioner, 1 skabelon og 4 øvelser

Uge 8 - Værd at vide

2 lektioner, 1 skabelon og 4 øvelser

Forløbet kan betales upfront eller over 2, 3 eller 4 måneder.

Book din plads på forløbet!

Læs mere om de forskellige ting, som du får med i dit Mentor-forløb 3.0 👇🏽

24 online lektioner 👩🏼‍💻

Du har 24 online lektioner, som du skal igennem i løbet af de 8 uger. Du har dog adgang til alt materialet, så længe du ønsker - og du kan derfor altid tage det i eget tempo, følge op eller se det om igen.

Inklusiv "Succes med Instagram Reels" 🎥

8 ugers dagsplan 📖

Din dagsplan giver dig struktur på forløbet, og sørger for at du får brugt din nye viden i praksis. Opgaverne kan være alt for at skulle udarbejde et medie kit til at reflektere over dine fokusområder. Alt i alt hjælper planen dig med at komme tættere på at nå dine mål.

8 ugers aktivitetsplan 📅

Din aktivitetsplan sætter dagsorden på din Instagram profil. Den sørger for, at du får postet både billeder, Reels og stories løbende. Aktiviteten trappes stille og roligt op, så alle størrelser af profiler kan være med.

Community gruppe 🤝

I vores community på Facebook vil du møde de andre elever, som har været på forløb samt er på forløb. Du har nemlig adgang til gruppen, så længe du ønsker. Du kan bruge gruppen til at skabe dig et nerværk, finde nogle at skyde content med og sparre med.

5 medie kit skabeloner 📝

5 mailudkast skabeloner 💌

Ubegrænset adgang 24/7 🗓

& meget mere! 🔑

Der er naturligvis en masse ekstra materiale med, og det vil du få adgang til samme sted som dine lektioner og planer.

30 min. personlig opstartssamtale ☎️

I opkaldet snakker vi 1:1 omkring din Instagram profil, og vi sørger for, at du har en køreplan. Du har også mulighed for at stille spørgsmål, hvis du sidder med nogle. Jeg anbefaler, at man booker samtalen i uge 1 på forløbet.

1:1 skriftlig dialog i 8 uger 💬

I de 8 uger du er ombord på forløbet, kan du skrive og sparre med mig dagligt. Du må meget gerne skrive flere gange dagligt. Jo mere du bruger mig, jo bedre kan jeg guide og hjælpe dig.

Brug mig særligt til forhandlinger med virksomheder, så jeg kan hjælpe dig med 1:1 svar, så du kan blive skarp i alt fra prissætning til at svare det helt rigtige!

Feedback på mailudkast og medie kit 💌

Du modtager personlig feedback på de ting, som du skal udarbejde undervejs på forløbet. Det sørger for, at du har de bedste udkast til at sende afsted.

1:1 hjælp til forhandlinger, prissætning, tilbudsopsætninger m.m. 💰

Send dine forhandlinger til mig og så vil jeg hjælpe dig med netop, hvad du skal svare de pågældende virksomheder. På denne måde får du endnu større chance for at lukke betalte samarbejdsaftaler! 

 • Fra gavekort til 7.000 kr. i løn.

  Elev fik tilbudt et gavekort på 1.500 kr. mod promovering på Instagram. Efter forhandling blev aftalen lukket på et gavekort + 7.000 kr. i løn.

 • Betalte samarbejder med under 5.000 følgere.

  Citat fra elev med under 5.000 følgere på IG "Jeg er så glad! Jeg kan næsten ikke følge med mere, jeg har efterhånden så mange samarbejder - og de er allesammen betalte!"

 • Booket op med betalte samarbejdsaftaler

  Citat fra elev med under 8.000 følgere på IG "Jeg har allerede fået så mange gode betalte samarbejder, at jeg snart ikke kan presse flere ind, du er virkelig SÅ dygtig til dit arbejde".

 • Virale Reels

  Elev med under 1.200 følgere på IG nåede 2.1+ millioner eksponeringer på hendes IG Reel efter vores snak om forbedring af content.

 • Betalt samarbejde med under 1.000 følgere

  Elev med under 1.000 følgere på Instagram "Jeg har lukket mit første samarbejde, og så er det endda betalt! Tak fordi du troede på mig".

 • Vil du se flere resultater?

  Tjek mine højdepunkter ud på Instagram @somelearndk og hør mange flere resultater fra mine elever på forløb 🚀