Drømmer du om at arbejde som Influencer og lyder disse scenarier som noget for dig?

✈️ Forestil dig.. At du kan tage dit arbejde med dig rundt, og arbejde hvor i verdenen DU har lyst til!

💰 Forestil dig.. At blive betalt for at poste indhold på dine sociale medier, hvor du alligevel bruger en masse af din fritid.

😎 Forestil dig.. At være din egen chef og kunne administrere din egen tid.

🌟 Forestil dig.. At investere i dig selv og gør en aktiv indsats for at forfølge dine drømme!

Få en uforpligtende samtale!

Det får du i 2 måneders mentor-forløb:

18 online lektioner 👩🏼‍💻

Du har 18 online lektioner, som du skal igennem i løbet af de 8 uger. Du har dog adgang til alt materialet, så længe du ønsker - og du kan derfor altid tage det i eget tempo, følge op eller se det om igen.

8 ugers dagsplan 📖

Din dagsplan giver dig struktur på forløbet, og sørger for at du får brugt din nye viden i praksis. Opgaverne kan være alt for at skulle udarbejde et medie kit til at reflektere over dine fokusområder. Alt i alt hjælper planen dig med at komme tættere på at nå dine mål.

8 ugers aktivitetsplan 📅

Din aktivitetsplan sætter dagsorden på din Instagram profil. Den sørger for, at du får postet både billeder, Reels og stories løbende. Aktiviteten trappes stille og roligt op, så alle størrelser af profiler kan være med.

1 x 30 min. personlig samtale 📞

I opkaldet snakker vi 1:1 omkring din Instagram profil, og vi sørger for, at du har en køreplan. Du har også mulighed for at stille spørgsmål, hvis du sidder med nogle. Jeg anbefaler, at man booker samtalen i uge 1 på forløbet.

Community gruppe 🤝

I vores community på Facebook vil du møde de andre elever, som har været på forløb samt er på forløb. Du har nemlig adgang til gruppen, så længe du ønsker. Du kan bruge gruppen til at skabe dig et nerværk, finde nogle at skyde content med og sparre med.

Feedback på mailudkast & medie kit ✅

Du modtager personlig feedback på de ting, som du skal udarbejde undervejs på forløbet. Det sørger for, at du har de bedste udkast til at sende afsted.

1:1 skriftlig sparring 📲

Du kan sende alle dine spørgsmål til mig over SMS, IG og e-mail i de 8 uger. Derudover, hjælper jeg dig 1:1 med dine forhandlinger, priser og pakker til samarbejdspartnere.

& meget mere! 🔑

Der er naturligvis en masse ekstra materiale med, og det vil du få adgang til samme sted som dine lektioner og planer.

Er du klar til at investere i dig selv og dit arbejde?

Prisen for forløbet er 3.750 kr.

Forløbet kan dog betales over 1, 2 eller 3 måneder.
Så vælger man 3 måneder, betales der 1.250 kr. pr. måned.

Alle priser en inklusiv moms.

Book din plads på forløbet!

Jeg tager disse 3 typer elever ind på forløb:

 • Helt eller delvis nye i branchen 👶🏼

  Du er ny i branchen, og ved ikke, hvor du skal begynde. Du ønsker viden og indsigt i alt fra Instagram's algoritme til at lukke betalte samarbejdsaftaler med virksomheder.

 • Etablerede i branchen🤠

  Du har allerede godt styr på din Instagram, men ønsker endnu mere engagement fra dine følgere. Derudover, har du muligvis ikke haft held med at lukke betalte samarbejdsaftaler endnu.

 • Instagram-manager & andre jobs 👩🏼‍💻

  Du søger viden omkring Instagram, sociale medier, Influencer Marketing og andre lignende områder. Eventuelt du skal benytte det på CV'et eller bruge det i dit erhverv.

 • Fra gavekort til 7.000 kr. i løn.

  Elev fik tilbudt et gavekort på 1.500 kr. mod promovering på Instagram. Efter forhandling blev aftalen lukket på et gavekort + 7.000 kr. i løn.

 • Betalte samarbejder med under 5.000 følgere.

  Citat fra elev med under 5.000 følgere på IG "Jeg er så glad! Jeg kan næsten ikke følge med mere, jeg har efterhånden så mange samarbejder - og de er allesammen betalte!"

 • Booket op med betalte samarbejdsaftaler

  Citat fra elev med under 8.000 følgere på IG "Jeg har allerede fået så mange gode betalte samarbejder, at jeg snart ikke kan presse flere ind, du er virkelig SÅ dygtig til dit arbejde".

 • Virale Reels

  Elev med under 1.200 følgere på IG nåede 2.1+ millioner eksponeringer på hendes IG Reel efter vores snak om forbedring af content.

 • Betalt samarbejde med under 1.000 følgere

  Elev med under 1.000 følgere på Instagram "Jeg har lukket mit første samarbejde, og så er det endda betalt! Tak fordi du troede på mig".

 • Vil du se flere resultater?

  Tjek mine højdepunkter ud på Instagram @somelearndk og hør mange flere resultater fra mine elever på forløb 🚀

FORLØBETS STRUKTUR

Mentor-forløbet varer 2 måneder, hvor du veksler mellem online lektioner, opgaver og sparring. Du har dog adgang til alt materialet, så længe du ønsker 👩🏼‍💻

Uge 1-2: KEND DIN NICHE OG MÅLGRUPPE!

I første uge har du et personligt opkald med mig, hvor vi blandt andet kigger på din Instagram profil, snakker om hvordan dit univers skal se ud samt hvordan vi når derhen. Når du I denne uge har fået styr på dine fokusområder samt din målgruppe, vil du vide netop hvilket content du skal i gang med at lave for at vækste din profil og blive attraktiv for samarbejdspartnere.

Uge 3-4: VISUEL IDENTITET & ONLINE BRAND

Du skal have styr på din visuelle identitet og dit online brand - derfor vil du i disse uger blandt andet beskæftige dig med opsætning af din IG, billeder/redigering samt en masse brugbar content snak! Derudover, vil du påbegynde din forberedelse af dit materiale, som du skal bruge til at række ud til potentielle samarbejdspartnere.

Uge 5-6: KEND DIN VÆRDI!

Efter du har aktiveret dit online univers den sidste måned, fået kendskab til branchen og dit brand er du nu MAKS klar til at række ud til potentielle samarbejdspartnere! Derfor skal vi i disse uger snakke priser og værdi, så du ved hvilke salgsstrategier, du kan bruge for at argumentere for dit værd!

Uge 7-8: SAMARBEJDSPROCESSEN

I disse uger vil du blandt andet møde en del praktisk viden, så du sikrer samarbejdet kører 100% professionelt fra din side. Derudover, snakker vi endnu mere om forhandlinger, så du ved lige præcis, hvordan du kan få lukkede længerevarende aftaler og dermed sikre dig en fast løn i stedet for et engangssamarbejde!

Din dagsplan vil løbende følge dine ugentlige lektioner, hjælpe dig med at holde struktur på de 2 måneder samt dag for dag fortælle dig, hvad du skal gøre.